Ismerd meg az Álmod-Lak Vendégházat

Vendégházunk az Őrség egyik legszebb településén Szalafőn egész évben várja a nála megszállni vágyókat.

Őriszentpétertől 8 km-re elhelyezkedő Önálló, önellátó kódisállásos parasztház, Papszeren az ŐRSÉGI ÍZEK Portájának szomszédságában helyezkedik el.

Itt tartózkodásotok során 6 – 8 fő részére biztosít kényelmes „otthont.” Otthont, mert bízunk benne, hogy a házban töltött idő alkalmával úgy fogjátok érezni: megérkeztünk, itthon vagyunk.

A házba lépve tágas nappali fogadja vendégeit mely közös tartózkodási helyiségként szolgálhat lakóinak. Alkalmazkodva a mai kor igényeihez a ház TV-vel és wifivel felszerelt.

Ezen kívül kártyák, társasjátékok segítenek a teljes kikapcsolódásban.

Foglalás

Két hálószobában összesen 6 férőhelyen lehetséges a kényelmes pihenés. Az egyik hálószobában franciaágy, a másik szobában egy kényelmes kihúzható kanapé, és két egyszemélyes ágy található. A nappaliban igény esetén további 2 személy helyezhető még el egy kihúzható kanapén. Így hajthatja álomra fejét a házhoz tartozó tiszta, jó illatú ágyneműben összesen 6-8 fő.

Visszagondolva gyerekkoromra az esti fürdésekre – mai szóval autentikus élmény volt  – a konyhában tűzhelyen melegített fürdővízben mosakodni, ennek ellenére a  vendégházban komfortos fürdőszobában történhet a tisztálkodás, felfrissülés. Fürdéshez és kéztörléshez is biztosítunk törölközőket. Hosszabban nálunk tartózkodó vendégeinkre gondolva mosógépet is találtok a fürdőben.

Galéria

Vendégházban kialakított konyha teljes felszereltségével lehetővé teszi a sütés-főzést.

Teljes felszereltség azaz kerámia főzőlap, elektromos sütő, hűtők, mikro, evőeszközök, tányérok, poharak, edények és egyéb konyhai gépek is megtalálhatók a konyhában.

Kávé készítése történhet „kotyogós” kávéfőzőn illetve amennyiben kapszulás kávét jobban kedvelitek Tchibo kapszulás kávéfőzőn is elkészülhet a  reggeli „ébresztő”. A kávéról kérjük mindenki egyéni ízlésének megfelelően maga gondoskodjon.

Mint azt a fenti leírásban olvashatjátok, igyekeztünk a kényelmeteket, az „otthon” érzését teljes mértékben biztosítani. Ennek szellemében a házat egyszerre csak egy összetartozó közösségnek (családoknak/baráti társaságnak) adjuk ki, ezzel is elősegítve a zavartalan pihenést.

Foglalás

Ház körüli lehetőségek 

Szándékunk, hogy Vendégeink minél több időt töltsenek a szabadban, így bográcsozási, szalonnasütési, grillezési lehetőséget alakítottunk ki az udvaron. Az ezekhez szükséges eszközöket is mi biztosítjuk Nektek. A bátrabbak szintén az udvaron épített kemencét is használhatják.

Kattints ide környék megismeréséhez

Foglaltsági Naptár