Isten Hozott az Álmod-Lakban!

Bízunk benne, hogy a nálunk töltött időt igazán felhőtlenül sikerül megélnetek. Amíg itt vagytok nincs más dolgotok, csak Nevetni, Szeretni és Élni.
Igyekeztünk a házat úgy kialakítani, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt. Ám, ha bármilyen kérdés, kérés merülne fel, kérjétek Laczó Dénesné Ilus néni segítségét.(tel.sz.: 70/545-4304)
A ház 15 órától fogad Titeket szeretettel és tisztán.
Az épület igen koros, azért a XXI.sz. igényeinek megfelelően a házban van WIFI.
A hálózat neve: Varga-home
Jelszó: a1b2c3d4e5

Amennyiben inkább olvasással töltenétek az időt, ám otthon maradt a kedvenc könyvetek, nézzetek be a TV alatti szekrénybe, hátha találtok kedvetekre valót. És, ha nem sikerült kiolvasni vidd nyugodtan el. Illetve, ha kiolvastad a könyvet amit magaddal hoztál hagyd nyugodtan a  szekrényben biztosan lesz, aki szívesen elolvassa.

A hátsó vendégszoba „kosaras szekrényében” találtok kártyákat, társasjátékot, színezőt. Jó szórakozást kívánunk hozzájuk.

Az udvaron vagy a túrák alkalmával elszakadt a gyermek ruhája? Vagy leszakadt egy gomb? Tűt és cérnát szintén ebben a  szekrényben találtok.
Bográcsban, grillen elkészítendő ételekhez szükséges eszközöket a fatárolóba készítettük. A szalonnasütéshez elengedhetetlen nyársakat is ott találjátok. Grillezést terveztek? Esik az eső?  A faszénen sütött  étel ízét pótolni nem tudjuk, ám tető alatt, elektromos grillen elkészülhet a sült.
Annak érdekében, hogy a házban továbbra is kellemes, tiszta illat maradhasson a dohányozni vágyók részére kint a Kódisállásban és a  hátsó teraszon is helyeztünk el hamutálakat. Kérjük ezen kellemes kinti környezetben dohányozzatok.
Házi kedvenceiteket éppoly nagy szeretettel fogadjuk, mint Titeket, épp ezért részükre külön fekvőszőnyegeket biztosítottunk, melyet a hálószobai nagy láda alatt találtok. Az ágy, ülőgarnitúra, és a fotel helyett ezt vegyétek igénybe.
A jólnevelt Kedvenc, gazdija odafigyelésével biztosan ügyel a ház és annak berendezésének épségére. Amennyiben azonban valamilyen véletlen káresemény következne be, annak felelőssége a Gazdit terheli.

Bízunk benne, hogy az őrségi levegő, az itt szerzett élmények visszahoznak Titeket hozzánk és legközelebbi idelátogatásotok alkalmával úgy térnétek vissza, mintha Haza jönnétek.

És bár a búcsú mindig nehéz, kérjük távozásotokat legkésőbb 10 órára időzítsétek, hogy ILUS néni elő tudja készíteni a házat következő lakója részére. Abban szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy távozásotokkor az általatok által használt ágyneműket szíveskedjetek lehúzni és kérjük, hogy a házat közel olyan rendben hagyjátok el, ahogy érkezéskor átvettétek.  Ezzel megkönnyítik Ilusnéni munkáját.

Kellemes, pihentető, nevetéssel teli napokat kívánunk.

Várunk vissza Titeket,

Laci