Impresszum

Üzemeltető:

Baji László – www.almodlak.hu

Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Barátság útja 10.

E-mail:  info@almodlak.hu

Telefonszám: +36 30 955 0562

Adószáma: 56242483127

 

Felhasználási jogok és feltételek

Az almodlak.hu portál tartalmának szerzői joga az Álmod-Lak tulajdona, kivéve azok a tartalmak ahol ezt külön jelezzük.

A honlapra vagy annak egyes elemére mutató linkek elhelyezését köszönettel engedélyezzük. Kérjük, ilyen eseteben értesítsenek minket. Az Álmod-Lak fenntartja magának a jogot, hogy az elhelyezett link ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését külön indoklás nélkül kérje.

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, videó, animáció, hang, stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Tilos a honlap tartalmának adatbázis-szerű feldolgozása, többszörözése, el- vagy továbbadása. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

Felelősség

Az Álmod-Lak mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Amennyiben tartalmi hibát talál, kérjük segítse munkánkat és jelezze nekünk!

Weblapunk harmadik fél által fenntartott weboldalakhoz és tartalomszolgáltatókhoz mutató linkeket is tartalmaz. Jelen adatvédelmi politika nem terjed ki ezekre a harmadik felekre, illetve az Álmod-Lak nem vállal felelősséget a linkeken keresztül elérhető harmadik felek weboldalainak tartalmáért.